-->

Σε εξέλιξη η υποβολή δηλώσεων
Κτηματογράφηση σε Έδεσσα
Έδεσσα

Σε εξέλιξη η υποβολή δηλώσεων

Συνεχίζεται η υποβολή των δηλώσεων στον Καλλικρατικό Δήμο Έδεσσας.

Όσοι δεν έχετε υποβάλει ακόμα δήλωση για τις ιδιοκτησίες σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με το επίσημο Γραφείο Κτηματογράφησης για να ενημερωθείτε. Το εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείου θα σας καθοδηγήσει για την υποβολή της δήλωσής σας.

Η δήλωση ιδιοκτησίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που παραλείψετε να υποβάλετε δήλωση δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε μεταβίβαση ή έκδοση οικοδομικής άδειας και υπάρχει ο κίνδυνος να χαρακτηριστεί το ακίνητο σας ως αγνώστου ιδιοκτήτη.

Υποβάλετε τώρα τη δήλωσή σας, για να κατοχυρώσετε την ιδιοκτησία σας και να αποφύγετε μελλοντική ταλαιπωρία και άσκοπα έξοδα λόγω ενστάσεων και δικαστικών διεκδικήσεων.

Μετά την παρέλευση 5ετίας από την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης, τα ακίνητα αγνώστου ιδιοκτήτη περιέρχονται στο Ελληνικό Δημόσιο.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ. (ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ 23810 27670)

 
 
--

Ένταση

Ταχύτητα

Ενότητες

  • Α. Στοιχεία δικαιούχου
  • Β. Στοιχεία ακινήτου
  • Γ. Στοιχεία δικαιώματος
  • Δ. Εντοπισμός ακινήτου
×